خانه / خانه و زندگی / طرز تهیه کوکی کره‌ای
کوکی کره ای
کوکی کره ای

طرز تهیه کوکی کره‌ای

طرز تهیه شیرینی کوکی کره ای

دستور امتجان شده از سی سی

مواد لازم برای۴ نفر
آرد ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۳۵ گرم
کره بدون نمک ۱۰۰ گرم
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق غذا خوری
شکر سفید (برای تزئین) ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
۱- در یک کاسه ی بزرگ کره و شکر را باهم هم بزنید تا یک خامه ی نرم و پف بدست بیاید.
۲- نصف تخم مرغ زده شده را به خامه اضافه کنید.
۳- عصاره ی وانیل. نمک. آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر بدست بیاید.
۴- خمیر را به کل توپ های کوچکی در بیاورید و در ظرف مورد نظر فر قرار دهید.
۵- سپس بویسله ی چنگال به آنها شکل دهید و نصف دیگر تخم مرغ را روی آن بمالید و شکر بپاشید.
۶- فر را در دمای 325 درجه ی فارنهایت یا 160 درجه ی سیلسیون قرار دهید و کوکی ها را درون فر بگذارید و 10 الی 15 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.