خانه / خانه و زندگی / آموزش گام به گام طرز تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی
كرم موبر دائمي veet - کرم موبر Veet محصول کشور فرانسه به سفارش شرکت رکبت بنکیزر عربیا اف. زد. ای است. در فرمول ساخت این محصول رایحه گل و عصاره نرم کننده ابریشم به کار رفته است.

آموزش گام به گام طرز تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی

آموزش گام به گام طرز تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی

سلام

مواد لازم کیک :

  • تخم مرغ چهار عدد
  • پودر شکر ۱۲۵ گرم
  • وانیل مقدار کمی
  • کره پنجاه گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک :

کار اول این هست که همه مواد رو داخل محیط آشپزخانه قرار می دیم.

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد میذاریم گرم شه.

آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم ، قالب رو آماده می کنیم میتونید از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنید

تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب می زنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه

بعد کره نرم شده رو اضافه می کنیم و باز خوب می زنیم

آرد رو تو مایه کیک فولد میکنیم یا هم می زنیم ، وقتی مواد یکدست شد توی قالب می ریزیم

من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد حتما چک کنید

از فر بیارین بیرون تا خنک بشه.

 

مواد لازم کرم موسلین :

  • شیر ششصد میلی لیتر
  • تخم مرغ پنج عدد
  • وانیل کمی
  • پودر شکر ۱۸۰ گرم
  • نشاسته ذرت صد گرم
  • کره ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه کرم موسلین :

شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه

تخم مرغ ها رو با وانیل و باقی شکر می زنیم به مدت ۵ دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه می کنیم و میزنیم تا حل بشه

شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغ ها اضافه می کنیم

مایه کرم رو به قابلمه بر می گردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه

وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل می کنیم و می زنیم تا فرم بگیره و سرد بشه ، نصفی از کره رو می ریزیم و خوب میزنیم

روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه

بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه

 

مواد لازم دسر خوشمزه فغذیه :

  • کیک بالا
  • کرم موسلین بالا
  • توت فرنگی نیم کیلو
  • مارمالاد سه قاشق
  • آب جوش چهار قاشق
  • سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر

 

طرز تهیه دسر فغذیه :

کیک رو کف قالب میذاریم ، مارمالاد رو با آب جوش رقیق می کنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش می کنیم

تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف می کنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم

تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم

یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم

لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم

مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم

میذاریم برای ۵ ساعت توی یخچال تا خوب ببنده

برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده می کنیم

توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنید

هر چی بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر برش میخوره

همچنین ببینید

ویدئو آموزش گام‌به‌گام طرز تهیه قطاب به زبان ساده

ویدئو آموزش گام‌به‌گام طرز تهیه قطاب به زبان ساده

ویدئو آموزش گام‌به‌گام طرز تهیه قطاب به زبان ساده   مواد لازم خمیر قطاب: ماست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.